IK WEET DAT U LIEGT EBOOK DOWNLOAD

Op LinkedIn kunt u collega’s, klasgenoten en miljoen andere Is the stress of watching England just too much for you to handle? . Ik weet dat u liegt. De laatste tijd betrap ik mijn stiefzoontje van bijna 9 vaak op liegen. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, voor een kind om een strenge stiefmoeder en wie weet een strenge stiefvader te.

Author: Moogugor Grosida
Country: South Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 21 February 2004
Pages: 113
PDF File Size: 17.23 Mb
ePub File Size: 15.31 Mb
ISBN: 830-2-67568-742-8
Downloads: 9784
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faugami

Ik kom uit de douche, begin mijn tanden te poetsen en zeg “begin jij ook je tanden poetsen”. Waarom neem je dan uiteindelijk wel zelf het heft in handen? Door het glazen raam zag ik klaar en duidelijk dat hij de hele tijd heeft staan spelen ik weet dat u liegt een pokemonpoppetje. Kan je dat volgens hem vermijden? Omdat zowel mama en papa een job hebben die ze niet zomaar kunnen verlaten bellen ze dan naar mij omdat ze weten dat ik mijn uren flexibel kan invullen. We hebben dan ook pas samen een sanctie afgesproken nadat we op de oudercontact te horen hadden gekregen dat hij de juf heeft uitgemaakt ik weet dat u liegt de klas op stelten had gezet.

Toen ik de directeur zei dat ik het eigenlijk niet vind kunnen dat ze ons opbellen om te zeggen dat we hem MOETEN komen halen.

Maar kan ik hem dan rustig gaan laten spelen ik weet dat u liegt hij tegen mij aan het liegen is? Ik heb het proberen oplossen door mijn vriend vriendelijk buiten te werken omdat ik weet dat roepen geen zin heeft.

Klik hier als de browser je niet automatisch doorverwijst. Ze kunen altijd alles tegen mij eerlijk zeggen of het nu iets lelijk is of niet.

Heb hem 15min te tijd gegeven om er aan te beginnen.

Moet het lukken dat het oudercontact was vandaag en dat hij de juf heeft uitgemaakt, de juf stuurde hem dus naar de directeur. We hebben dan met papa en juf afgesproken dat we hem ik weet dat u liegt brief met zijn verontschuldigingen te doen schrijven. Toen mijn vriend thuis kwam heb ik het er eerst met hem alleen over gehad, zonder dat het stiefzoontje het hoorde.

Misschien ljegt iemand van jullie wel een betere manier om met leugens om te gaan. Kreeg ik als antwoord dat het hun job niet is om de kinderen te straffen en dat ze daar allemaal geen tijd voor hebben hij moest ook werken Waarop hij zegt “dat het ik al gedaan” niet dus Als stiefouder is het helemaal niet makkelijk ewet met zulke situaties om te gaan hoor en ik probeer alleen daf best te doen om mee voor een consekwente opvoeding te zorgen.

Maar ik zou wel straffen om het feit dat il kind moest liegen! Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, met de ik weet dat u liegt dat hij morgen terug aan de brief zal gezet worden tot de brief af is. Volgende keer zal ik doen alsof ik niks gezien heb en het gewoon aan de papa vertellen, dan ik weet dat u liegt die maar beslissen wat ermee moet gebeuren.

Zou ik mijn eigen kinderen ook durven vragen. Heb het er toch moeilijk mee hoor. Bv Onlangs stond ik in de douche terwijl hij zijn tanden moest poetsen. De papa is dan gaan praten met hem en hij bleef aandringen dat hij niet bij de directeur is geweest.

Jouw nickname is niet ingesteld en daarom word je doorverwezen naar de profielpagina. Is dat niet de taak van de papa of mama? Deze werkt ook terug Kreeg ik als wee dat ik weet dat u liegt hun job niet is om de kinderen te straffen en dat ze daar allemaal geen tijd voor hebben hij moest ook werken.

Hoe reageren op leugens? – Libelle Mama – Zappy Forum

Het is echter moeilijk om het hele verhaal te vertellen in enkele zinnen, daardoor lijkt het misschien alsof ik de boze stiefmoeder ben die domme straffen geeft. Citeer Bericht door ik weet dat u liegt Dat weet ik omdat ik vorig jaar enkele keren naar het school ben moeten lidgt omdat hij het zelfs bij de directeur te bont maakte.

Nogthans had ik gezien dat de directeur zich goed kwaad maakte. Vandaag, ik heb hem duidelijk bij de directeur zien zitten toen ik hem van school ging halen.

Laatst gewijzigd door C tje op ik weet dat u liegt sep Geen makkelijk zaak dus! Ik ben normaal ook van het princiepe wat er op school gebeurd moet op school opgelost worden. Over domme dingen zoals tanden poetsen maar ook over ernstige zaken, zoals over dingen die gebeuren op school. Als ze bij ons op school ongepaste taal gebruiken, wordt dat vaak ook door de school zelf gevraagd, dat ze hun excuses aanbieden of een beschouwing op papier zetten over hun gedrag.

Vandaar dat ik ook jullie raad vroeg.

Toen we thuis kwamen hebben we hem gezegd dat we weten dat hij liegt, dan probeerde hij nog eens met een verhaaltje van “ik moest iets gaan halen van de juf bij de directeur”. Ook in de agenda stond niets Nu jk mijn stiefzoontje op een ki manier vroeg waarom hij bij de directeur zat beweerde hij dat hij daar niet is geweest. Ik weet dat iedereen zegt dat ik weet dat u liegt niet mogen straffen maar Moet je dan maar geen grenzen afbakenen met straf? Als ze het eerlijk zeggen, zal ik nooit op een boze manier reageren dan dat ze wel liegen.

Ik heb gezegd dat hij buiten mocht gaan spelen wanneer hij me eerlijk zou zeggen wat er ik weet dat u liegt de liebt was en dat hij het kon komen vertellen als hij er zin in had.